Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Header - Vakantiehuis kopen Zuid-Holland
Blok 1 - Vakantiehuis kopen Zuid-Holland

Een vakantiehuis in Zuid-Holland kopen combineert het beste van natuur en stad

Een vakantiehuis in Zuid-Holland kopen betekent genieten van het mondaine Rotterdam, het  historische Dordrecht en Hellevoetsluis en cultuurtoppers zoals de molens van de Kinderdijk en de tulpen van de Keukenhof. Maar een vakantiehuis Zuid-Holland staat ook voor genieten van de natuur en vooral het vele water dat deze provincie rijk is. Zuid-Holland is de provincie waar de grote rivieren uitmonden in zee, de provincie ook met een brede kustlijn. Daarnaast heeft Zuid-Holland met het natuurgebied De Biesbosch ook een andere natuurparel op haar grondgebied.

Als het gaat om een huis die aan het water te koop is in Zuid-Holland heeft een ervaren vakantieparkenspecialist als EuroParcs een naam hoog te houden. In Zuid-Holland is EuroParcs zowel present langs de kust, langs de grote rivieren en in een gebied, het Haringvliet, dat ooit zout en nu zoet water is.  Een vakantiehuis in Zuid-Holland kopen staat bij EuroParcs dan ook voor een veelzijdig perspectief.

Bekijk ons volledige aanbod

EuroParcs is in Zuid-Holland in elk gewenst landschapstype present

Een vakantiehuis kopen in Zuid-Holland kan bij EuroParcs op elke gewenste locatie: aan zee, aan de grote rivieren of aan De Biesbosch. Daarbij geldt voor elk van deze locaties dat het comfort van de stad nooit ver weg is.

EuroParcs heeft in Zuid-Holland vier parken in eigendom: EuroParcs Noordwijkse Duinen en EuroParcs Parc du Soleil in Noordwijk, EuroParcs De Biesbosch nabij Dordrecht en EuroParcs Poort van Zeeland bij Hellevoetsluis. Stuk voor stuk hebben ze die uitstraling van ‘het perfecte vakantiegevoel’ die maakt dat een huis aan het water die te koop staat in Zuid-Holland snel een nieuwe eigenaar krijgt!

Het onderscheidende aanbod van EuroParcs als het gaat om een vakantiehuis Zuid-Holland omvat verblijfsaccommodaties voor stellen, kleine gezinnen, maar ook grote groepen.

Kijk hier voor het complete EuroParcs aanbod.

Vakantiehuis in Zuid-Holland kopen kan aan zee of bij De Biesbosch

Een vakantiehuis Zuid-Holland of beter gezegd een huis die aan het water te koop is in Zuid-Holland, dáár onderscheidt EuroParcs zich in. Met EuroParcs Noordwijkse Duinen en het ‘buurpark’ EuroParcs Parc du Soleil heeft het Apeldoornse bedrijf twee parken in eigendom nabij de Noordzeekust in Noordwijk. Het kustdorp heeft bovendien de nodige voorzieningen, maar voor wie meer wil ligt Leiden op slechts twintig minuten rijafstand.

Houdt u meer van een omgeving met zoet water? EuroParcs De Biesbosch is gesitueerd op het waterkruispunt Dordtse Kil en het Hollands Diep, recht tegenover De Hollandse Biesbosch. Dat betekent heerlijk varen over de Nederlandse ‘watersnelwegen’ of met een kleiner type boot het moeraslandschap verkennen waar de bever zich zo thuis voelt. De jachthaven bij het park kan daarbij als uitvalsbasis dienen. Verder ligt, voor wie bijvoorbeeld een dagje wil winkelen, Dordrecht op vijf minuten rijafstand.

U kunt ook, wanneer u een vakantiehuis in Zuid-Holland wil kopen, kiezen voor een vakantieomgeving die een mix vormt van zoet en zout water. Het Haringvliet bij EuroParcs Poort van Zeeland bestond ooit uit zout water, werd toen zoet en is nu, sinds de sluizen op een kier staan, weer wat zouter geworden. Behalve plezier bij, aan en in het water heeft EuroParcs Poort van Zeeland ook andere pre’s: bij het historische Hellevoetsluis en op korte afstand van Rotterdam.

Maak een afspraak

Vakantiehuis in Zuid-Holland kopen is een garantie tegen verveling

Zwemmen, spetteren, zonnen: het beeld van zon, zee en strand is al een afdoende argument om te betogen dat een vakantiehuis Zuid-Holland in het algemeen een garantie is tegen verveling en helemaal in Noordwijk. Temeer omdat EuroParcs Noordwijkse Duinen een buitenzwembad en EuroParcs Parc du Soleil een binnenzwembad heeft. En dan zijn erkende trekpleisters, zoals de Space Expo en Duinrell, ook nog eens dichtbij.

EuroParcs De Biesbosch heeft de rijkdom van zowel een binnen- als een buitenzwembad en is de perfecte uitvalsbasis om bijvoorbeeld naar Kinderdijk te gaan. Een vakantiehuis Zuid-Holland op EuroParcs Poort van Zeeland houdt in dat de kinderen kunnen genieten van een groots indoor speelparadijs, het AdventureDome, op het park. Verder is het park een mooie uitvalsbasis om niet alleen Rotterdam maar ook de Zeeuwse stranden te leren kennen.

De kwaliteitsrijke uitstraling van de faciliteiten komen overeen met de uitstraling van de vakantiehuizen waarbij het uw keuze is welk uiterlijk u het meeste inspireert. Van tiny houses tot groepsaccommodaties en alles wat er tussen in zit: een huis die te koop staat aan het water in Zuid-Holland staat bij EuroParcs voor diversiteit en originaliteit.

Voor welk vakantiehuis Zuid-Holland u ook kiest, bij EuroParcs heeft u de zekerheid dat u in het aankooptraject en daarna in de verhuur geheel wordt ontzorgd. EuroParcs onderscheidt zich verder doordat het de mogelijkheid biedt om een vakantiehuis in Zuid-Holland te kopen met de grond erbij. Het is dit totaalpakket dat EuroParcs in zijn branche mede toonaangevend heeft gemaakt.

Blok 2 - Vakantiehuis kopen Zuid-Holland

Veel gestelde vragen over investeren in een vakantiehuis in Zuid-Holland

Hoeveel EuroParcs vakantiehuizen zijn er beschikbaar in Zuid-Holland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Zuid-Holland worden opgestart.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Zuid-Holland?

Zuid-Holland biedt volop vermaak voor jong en oud. Verblijft u op een EuroParcs vakantiepark in Noordwijk, dan is attractiepark Duinrell, befaamd om onder meer zijn binnenzwembad met supersnelle glijbanen, met de auto slechts een kwartier rijden.  Madurodam ligt op twintig minuten rijden, net als het Linnaeushof, met 350 speeltoestellen en attracties Europa’s grootste speeltuin. Verder bent u in een half uur in attractiepark Drievliet. Nog veel dichterbij, op slechts tien minuten rijden, is de overdekte speeltuin KidsZoo gesitueerd. Een andere aanrader in Noordwijk zelf is de Space Expo dat jong en ouder verrast en verwondert.

Bent u op EuroParcs De Biesbosch? GoKart in Dordrecht herbergt een spectaculaire indoorbaan en verder is Skischool Drechtsteden met zijn kunstskibaan een aanrader! Leuk voor jong en ouder is verder Klimpark Fun Forest Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Kinderdijk met zijn vele molens en Glowgolf  & Escape Room Capelle aan den IJssel.

Wanneer u op EuroParcs Poort van Zeeland bent, dan kunt u het beste voor stad en natuur gaan. De Zeeuwse stranden liggen binnen een half uur rijafstand en u bent slechts in een kwartier in het mondaine Rotterdam met zijn Maasvlakte,  Markthal , bruisende havens en hippe centrum.