Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Lake House 6 - 6

EuroParcs Hoge Kempen
Stock
Verkocht onder voorbehoud

Een vakantiewoning in het bos, aan het meer bij Nationaal Park Hoge Kempen: de Lake Houses op EuroParcs Hoge Kempen liggen op een bijzondere plek en zijn ook premium qua architectuur. Deze vakantiewoningen zijn een prachtige symbiose van enerzijds een warme houtlook, passend bij een bosrijke omgeving. Anderzijds stralen ze die ‘luchtige’ looks uit die de wind en daarmee het vrijheidsgevoel symboliseert dat hoort bij een plek met veel water.

Vooral het terras beeldt ‘beide werelden’ uit: deze is deels geheel overdekt en deels voorzien van een pergola. Dat wil zeggen: één van beide terrassen. De vakantiewoning kent aan de achterzijde nog een terras zonder overkapping waarmee de overgang van binnen- naar buitenleven en van een knusse bos- naar een open waterbeleving compleet is.

Ook in materiaalkeuze zijn de Lake Houses simpelweg smaakvol te noemen. De pergola is van cortenstaal in houtlook, maar de spantdelen aan de zijkant zijn van wit pleisterwerk evenals de buitenzijde van de woning zelf. De vlonder is van extra zware kwaliteit composiet en steekt dankzij de kleur antraciet fraai af tegen de pergola.

Van binnen is de blikvanger de ruime living, met de mooi ingerichte eet- en loungehoek, tezamen met de open keuken. Deze keuken is met een kraan met een rvs spoelbak, een vaatwasser alsmede inbouwkoelkast en -vriezer en een afzuiging boven de kookplaat van alle gemakken voorzien.

Het type Lake House herbergt drie slaapkamers die zorgen voor zes slaapplaatsen. Elk van deze drie ruimtes is voorzien van voldoende kastruimte. De luxueus ingerichte badkamer bestaat uit een wastafel met fontein, een ruime douchecabine en een toilet.

europarcs-hoge-kempen-lake-house-view-1

Kenmerken

KavelnummerL06
Aantal personen6 personen
Aantal slaapkamers3

Share

Plattegrond

We zetten het graag voor u op een rijtje
Familie
Natuur

EuroParcs Hoge Kempen

  • Dichtbij natuurgebied Hoge Kempen

  • Vlakbij Genk en Maastricht

  • Midden in het bos