Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

More Nature 6 - 758

EuroParcs De IJssel Eilanden
Resale

Een mooie vakantiewoning voor kleine gezinnen, omdat ook de twee kinderen ieder over een eigen slaapkamer beschikken. Dát is de eerste indruk van dit type. Deze recreatiewoning staat verder qua uitstraling voor dat knusse familiekarakter dat zo herkenbaar is met thuis: comfortabel qua aankleding en herkenbaar qua duurzaamheidsniveau. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.

Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed.

Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.

Getoonde prijs is exclusief kavel, meubelpakket en tuinaanleg. 

europarcs-de-ijssel-eilanden-more-nature-IJE758 (7)

Kenmerken

Kavelnummer758
Aantal personen6 personen
Aantal slaapkamers3

Plattegrond

We zetten het graag voor u op een rijtje
Water

EuroParcs De IJssel Eilanden

Overijssel
  • Aan het Reevemeer

  • Eigen ligplaatsen voor de boot

  • Kampen op korte afstand