Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Villa Weerribben 6 - 216

EuroParcs De Wiedense Meren
Stock

Ook als u deze vakantiewoning alleen ter investering koopt en niet ook deels voor eigen gebruik: de aanblik van Villa Weerribben geeft een wauw-effect, omdat het zo naadloos in de omgeving past. Dit is een vakantiewoning in de stijl zoals u ook de huizen in het wereldberoemde Giethoorn treft. Een vakantiewoning die, helemaal door het rieten dak, de uitstraling heeft van een herenboerderij. Klasse pur sang kortom, zowel qua uiterlijk als qua inrichting, kenmerkt deze tweede woning.

De zespersoons Villa Weerribben heeft drie slaapkamers en een aansprekende living die wordt gekenmerkt door een inrichting vol comfort en veel lichtinval door de grote ramen. De keuken is royaal uitgerust met onder meer een koelvrieskast en een kookplaat en datzelfde kan gezegd worden van de badkamer die is voorzien van een instapdouche en wastafel. Deze vakantiewoning kent verder een mooie entree, een hal die ‘scoort’ als eerste indruk van het interieur en een separaat toilet. Verder kunt u bij mooi weer genieten in de tuin die wordt opgesierd door een fraai terras met overkapping.

De Giethoornse uitstraling en luxe afwerking van dit type vakantiewoning maakt dat een hoge rendementsverwachting, ook met het oog op de buitenlandse markt waar Giethoorn hoog aangeschreven staat, gerechtvaardigd is.

EuroParcs De Wiedense Meren Villa Weerribben 216 1

Kenmerken

Kavelnummer216
Aantal personen6 personen
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Woonruimte
102 M2
Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Water

EuroParcs De Wiedense Meren

Overijssel
  • Direct aan het water

  • Op korte afstand van Giethoorn

  • Gelegen in het hart van Nationaal Park Weerribben-De Wieden