Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Lodge 4 - 813

EuroParcs Poort van Zeeland
Resale

Comfort van binnen en buiten, daar staat deze 4-persoons vakantiewoning voor. De mooie locatie met uitzicht over de tuin bindt de ogen elke dag weer op prettige wijze, daarnaast is de woning zelf ook onderscheidend. Zowel van binnen als buiten zijn onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, verder is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. De grote ramen verschaffen u elke dag weer een mooie aanblik over het ‘groen’ wat het gevoel van rust en ruimte, waar een vakantie veelal voor staat, versterkt. Datzelfde doet ook het terras aan de voorzijde van de vakantiewoning.

Het gevoel van rust en ruimte is ook van toepassing wanneer u de woning binnengaat. U komt direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één gelegen op de slaapzolder, en de badkamer. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

EuroParcs Poort Van Zeeland - Lodge - Living Room

Kenmerken

Kavelnummer813
Aantal personen4 personen
Aantal slaapkamers2
Familie

EuroParcs Poort van Zeeland

Zuid-Holland
  • Nabij de Zeeuwse stranden

  • Groot indoor speelparadijs

  • Vlakbij Rotterdam