Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice

Panorama Lodge 6 - 424

EuroParcs Pressegger See
Resale

Dit vakantieverblijf voor 6 personen springt direct in het oog door de robuuste bouwstijl, het fraaie terras overdekt door een pergola en de panoramaview op de omringende bergen. De woning heeft verder een sfeervolle ontvangstruimte met direct rechts een badkamer met een grote wastafel, toilet en vooral een prachtige inloopdouche

Wie doorloopt treft drie slaapkamers aan. De master bedroom, met een tweepersoonsbed, heeft kastruimte over de gehele breedte van de ruimte. Ook in de lengte staat een mooie kast met aansluitend een spiegel en kleiner meubilair, zodat u zich in alle rust kunt klaarmaken voor de dag. De tweede en derde slaapkamer bestaan uit twee eenpersoonsbedden.

Aan de linkerzijde in de welkomsthal treft u direct na de toegangsdeur een opslagruimte en een garderobe aan. Verderop in de hal bevindt zich een separaat toilet. Aan het einde van de gang loopt u de woonkamer met open keuken binnen. De living wordt ingekleurd door mooi zitmeubilair, een tv-meubel en een grote familietafel. Naast de eettafel is de open keuken gelegen. Ook deze ruimte staat bovendien voor klasse en gemak: u kookt op een kookeiland terwijl achter u de vaatwasser, de koel-vriescombinatie en combioven zijn gesitueerd.

EuroParcs PresseggerSee PanoramaLodge4 1

Kenmerken

Kavelnummer424
Aantal personen6 personen
Aantal slaapkamers3

Plattegrond

We zetten het graag voor u op een rijtje
Water
Bergen

EuroParcs Pressegger See

Karinthië
  • Gelegen aan de Pressegger See

  • In de deelstaat Karinthië

  • Vlakbij de Italiaanse grens