Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
EuroParcs Veluwemeer older couple with grandchildren at the water boat summer

Koop een vakantiehuis voor het weekend

Uw retraite, uw investering: koop een weekendhuis als vakantiehuis

Zijn uw werkweken zwaar en verlangt u vaak naar een korte pauze? Wij vertellen u hoe uw werkweek mooi kan eindigen en hoe u uw dagelijks leven nieuwe spannende perspectieven kan geven. Laat u door ons inspireren als het gaat om het kopen van een weekendhuis en vakantiehuis. Ontdek alles over de voordelen die u te wachten staan bij EuroParcs.

Afspraak maken

Een weekendhuis kopen: privé- en zakelijke voordelen

De vakantieparken van EuroParcs worden beschouwd als een schat aan mooie en spannende bestemmingen voor uitstapjes en zijn daarom ideaal voor investeerders. De toplocaties aan het water, in de buurt van het bos of in de buurt van de stad hebben een heel bijzondere charme die al jaren door onze vakantiegasten wordt gewaardeerd. Investeerders kunnen alleen maar winnen bij EuroParcs.

Een weekendhuis kopen bij EuroParcs is een prachtige en veilige investering voor de lange termijn. Vertrouw met een gerust hart op onze expertise. Klinkt dat interessant? Lees meer over andere voorzieningen die uw langere tot kortere verblijven en verhuur aan andere vakantiegasten tot een plezier maken.

Solo Retreat 4 EuroParcs De IJssel Eilanden at the waterEuroParcs Kohnenhof - Family Breakfast

Uw voordelen bij EuroParcs

Ontdek welke meerwaarde het kopen van een weekendhuisje van ons u biedt en wat u ervan kunt verwachten.

1. Weg uit het dagelijks leven: ontspanning op regelmatige basis

Het kopen van een EuroParcs weekendhuis en vakantiehuis betekent vrijheid en is goed voor zowel de ziel als het lichaam. Onze unieke vakantiewoningen midden in de natuur bieden de perfecte ontsnapping aan het vaak hectische stadsleven en de dagelijkse sleur.

2. Aantrekkelijke vrijetijdsvoorzieningen

Profiteer van onze moderne vakantieparken met zwembaden, speeltuinen, restaurants en nog veel meer. Het doordachte ontwerp verhoogt het vakantieplezier en verhoogt de aantrekkelijkheid van uw accommodatie - ook voor potentiële vakantiegasten.

3. Flexibele gebruiksmodellen

Naast de verhuuroptie kun u kiezen uit verschillende scenario's voor eigen gebruik. Plan uw verblijf zoals u het wilt, samen met een van onze vakantiehuisexperts.

4. Uitgebreide service

Als eigenaar van een EuroParcs-vakantiehuis geniet u van exclusieve diensten, variërend van buitenonderhoud tot professionele verhuurondersteuning. Dus als u besluit een weekendhuis van EuroParcs te kopen, bent u verzekerd van een zorgeloos eigendom.

5. Zekerheid door jarenlange knowhow en constante groei

EuroParcs is een expert in toerisme en heeft jarenlange ervaring in het exploiteren van zeer goed bezochte en uitstekende vakantieparken. Wij staan voor betrouwbaar management en garanderen waardebehoud van uw investering op de lange termijn.

6. Aantrekkelijke waardestijging

Door de unieke ligging midden in de natuur en de voortdurend toenemende vraag naar retraites op fantastische locaties, kunt u een langdurige, potentiële waardestijging van uw vakantiehuis verwachten.

7. Lucratieve rendementen

Last but not least zijn de aantrekkelijke financieringsvoorwaarden bij EuroParcs zeker doorslaggevend voor uw beslissing of u bij ons een weekendhuis of vakantiehuis wilt kopen. U ontvangt bijvoorbeeld een rendement tot 5 procent gedurende 5 jaar op geselecteerde woningen uit onze portefeuille.

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Een weekendhuis kopen: Een korte vakantie op het platteland van NRW

Een weekend- of vakantiehuis kopen in eigen land betekent een korte vakantie zonder lange reis. Er is nauwelijks een meer ontspannen manier om uzelf te trakteren op een pauze. In het schilderachtige Sauerland, een deel van Noordrijn-Westfalen, kan deze droom werkelijkheid worden. Hier wacht u een actief en ontspannend vrijetijdsprogramma.

Actieve ontdekkingstochten en regionale culinaire hoogtepunten maken elk verblijf, hoe kort ook, onvergetelijk. Het Sauerland maakt indruk met zijn ongerepte natuur, majestueuze bossen en heldere meren. Als u een weekendhuis wilt kopen in deze regio van Duitsland, kunt u rekenen op heerlijke rust, ver weg van de drukte van alledag en toegang tot een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten.

In de zomer kunt u u verheugen op lange wandelingen en fietstochten door het groene heuvellandschap, terwijl in de koudere maanden sneeuwbedekte landschappen winterliefhebbers zullen verrukken. Investeer nu in uw weekendhuis en creëer een oase van rust midden in het betoverende Sauerland.

Koop een weekendhuis aan het meer - dromerige uitstapjes naar het water in NRW

Zin in een vakantiehuis aan het water? De types weekendhuizen die je bij EuroParcs kunt kopen als vakantiehuis aan het meer laten niets te wensen over als het gaat om ontspanning. Dompel u bijvoorbeeld onder in de unieke wereld rond EuroPark Biggesee, dat indruk maakt met zijn unieke, terrasvormige ligging boven het gelijknamige meer Biggesee.

Vanuit de vakantiehuizen heeft niet alleen een adembenemend uitzicht op het meer, maar ook op de omliggende bossen. Geniet van het charmante landschap van het Sauerland en beleef onvergetelijke weekenden in je eigen feelgood retraite aan het water. Investeer nu in een weekendhuis aan het meer en koop uw eigen persoonlijke stukje paradijs in NRW.

EuroParcs Biggesee panoramic lake drone shotEuroParcs Biggesee Rendering 8 Person holiday home in the nature

Koop een weekendhuis aan een meer en geniet van een wateravontuur

Niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland en Oostenrijk kunt u bij EuroParcs een weekendhuis aan een meer kopen. EuroParcs Kagerplassen ligt bijvoorbeeld midden in een glinsterend merenlandschap dat uitnodigt tot urenlang genieten van de zon op het strand en tal van wateractiviteiten.

Spreekt de combinatie van bergen en meren u aan? Dan is een Oostenrijks vakantiepark als EuroParcs Pressegger See de perfecte keuze voor u. Een magische plek in de bergen om een vakantieaccommodatie te kopen.

Een weekendhuis kopen in de mooiste uithoeken van Nederland

Ontspanning of avontuur? In Nederland kan het allebei: ervaar het beste van twee werelden. Als u een weekendhuis koopt aan de Noordzeekust, ervaart u een fascinerend waterlandschap en de charmante sfeer van een ongerepte kustlijn.

Bij EuroParcs kunt u ook een weekendhuis kopen in het idyllische binnenland van Nederland. Wij bieden u de mogelijkheid om magische momenten te beleven midden in de natuur, of het nu de ontspannen sfeer van de Noordzee is of de al even gevarieerde vrijetijdsactiviteiten in het Nederlandse binnenland. De keuze is aan u: waar wilt u een vakantiehuis kopen en een onvergetelijke vakantie doorbrengen?

Onze experts adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over welke vakantiehuizen te koop zijn en welke geschikt zijn als weekendhuis. Neem contact met ons op en je bent een stap dichter bij uw droomweekendhuis.

EuroParcs Veluwemeer Summer Shoot Water Accommodationswaterfront - accommodations - de ijssel eilanden

Uitgelichte accommodaties

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water