Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Waterlodge houseboat interior design

Woonboot kopen

Uw eigen woonboot in Nederland

Leven aan en op het water heeft een lange traditie in Nederland - onze aantrekkelijke woonboten zetten deze traditie voort! Kies voor een drijvend vakantiehuis en ervaar Nederland vanaf het water. Onze woonboten zijn ook een uitzonderlijke en waardevolle optie als investering.

Zoals bij alle EuroParcs woningen, profiteert u bij aankoop van een woonboot van vele voordelen en kunt u kiezen uit verschillende gebruiksmogelijkheden. U kunt de woonboot bijvoorbeeld volledig zelf gebruiken of kiezen voor gedeeltelijke verhuur. Wij adviseren u graag!

Afspraak maken

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Uitgelichte accommodaties

Al meer dan 40 jaar de expert

in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel

We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, zijn onze parken en verblijven verzekerd van een goede bezetting.

europarcs_cadzand