Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning Friesland kopen

Vakantiewoning in Friesland kopen: genieten van water en natuur

Een vakantiewoning in Friesland kopen betekent een oer-Nederlandse omgeving eigen maken met een internationale uitstraling. Friesland, met name Hindeloopen, is geliefd bij Japanners, Chinezen en Amerikanen door zijn pittoreske uitstraling en het kabbelende water van het IJsselmeer en andere waterplassen. Bent u kortom een liefhebber van meren, dan voelt u zich thuis in deze landelijke provincie met weidse uitzichten.

Wilt u graag een vakantiewoning in Friesland kopen, dan heeft EuroParcs, één van de grootste partijen in Nederland als het gaat om vakantieparken, een interessant aanbod. Net buiten vakantiehotspot Hindeloopen ligt namelijk EuroParcs Hindeloopen, direct gesitueerd aan het IJsselmeer.

Bekijk woningaanbod in Friesland

Voordeel 1 van een vakantiewoning kopen in Friesland

Een vakantiewoning kopen in Friesland houdt in de praktijk in uzelf de ideale combinatie van rust en familieplezier op het water toe-eigenen. EuroParcs Hindeloopen biedt wat dat betreft het perfecte plaatje. De ligging aan het water maakt dat u maximaal enkele tientallen meters hoeft af te leggen voordat u op het strand bent. Wilt u met de boot komen? Dan kan ook, want Hindeloopen beschikt over een jachthaven.

De regio Zuidwest Frysla╠én staat ook anderszins voor hoogwaardig toerisme door zijn brede waterbeleving: niet alleen het IJsselmeer maar ook de Friese meren zijn internationaal een begrip met de Fluessen als voornaamste blikvanger. Voor wie houdt van watersport en waterrecreatie geldt dat een vakantiewoning kopen in Friesland altijd een schot in de roos is.  

Maak een afspraak

Voordeel 2 van een vakantiewoning kopen in Friesland

Een vakantiewoning kopen in Friesland betekent ook een (her)beleving van de Nederlandse (culturele) geschiedenis. Hindeloopen staat met zijn kleine straatjes, houten bruggen, vele monumenten, maar ook de gezellige winkels en horeca voor een inspirerend dagje uit. Ook al omdat het als één van de Friese Elfsteden een museum huisvest dat met veel beeld en spullen de Elfstedentocht  uitbeeldt.

De Zuiderzeeplaats geldt ook als ideale uitvalsbasis om de regio Zuidwest Frysla╠én te verkennen waarin zeven van de Friese elfsteden liggen: Workum, Hindeloopen, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward. Deze kennen stuk voor stuk een rijke geschiedenis die goed bewaard is gebleven, want de centra van deze plaatsen herbergen veel historie. Dit trekt steeds meer toeristen uit de wijde wereld wat zich weerspiegelt in uw investeerdersperspectief na het kopen van een vakantiewoning in Friesland.  

Voordeel 3 van een vakantiewoning kopen in Friesland

Een vakantiewoning kopen in Friesland betekent investeren in kwaliteit of in elk geval is dat het geval bij EuroParcs Hindeloopen. Robuust, met een pakkend design is de omschrijving die het beste past bij deze vakantiewoningen. Aan u de keuze naar welk type vakantiewoning uw voorkeur uitgaat en hoeveel mensen ze tijdelijk moet kunnen huisvesten, voor de rest wordt u in het aankoopproces en in de verhuur volledig door EuroParcs ontzorgd.

De rust van het Friese landschap staat symbool voor uw aankoop: een vakantiewoning in Friesland kopen op EuroParcs Hindeloopen betekent comfort met een helder perspectief voor de lange termijn.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Ontdek EuroParcs Ameland

De vakantiehuizen op EuroParcs Ameland liggen aan de duinen met vlak daarachter het strand en de zee.

Bekijk het woningaanbod

Bekijk het woningaanbod

Wilt u graag een vakantiewoning in het oer-Nederlandse Friesland kopen, dan heeft EuroParca een interessant aanbod.

Bekijk het woningaanbod in Friesland

EuroParcs Hindeloopen

Op het vakantiepark worden recreatiewoningen gebouwd met bijna allemaal een weids uitzicht over het IJsselmeer.

Bekijk het vakantiepark

Zijn er meer aspecten waarmee ik bij de investering in een vakantiewoning in Friesland rekening moet houden?

Ja, in de eerste plaats maakt het qua investeringskosten en qua beoogd rendement veel uit of u investeert in een kleinere of grotere vakantiewoning. Daarnaast dient u uw nieuwe bezit zelf te verzekeren en moet u rekening houden met parkkosten voor de services van EuroParcs Verhuur.

Waarom investeren in Friesland en niet in een andere provincie?

Friesland staat voor waterbeleving pur sang en dat is voor veel vakantiegangers vakantiebehoefte nummer één. De vele oer-Nederlandse plaatsen trekken daarbij een steeds breder publiek. Niet alleen uit een opkomende markt als China, maar ook onder Amerikanen en Japanners wordt Friesland en vooral Hindeloopen steeds populairder. Dit maakt dat EuroParcs Hindeloopen een zeer beloftevol project is.