Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning Gelderland kopen

Vakantiewoning in Gelderland kopen: bos, water, heide en heuvels

Een vakantiewoning in Gelderland kopen staat garant voor een vakantie vol diversiteit. Gelderland heeft voor een ieder wat wils: uitgestrekte bossen, meanderende rivieren, prachtige Veluwerandmeren, fraaie heidevelden en uitdagende heuvels voor de fietser, mountainbiker en wandelaar.

EuroParcs heeft zijn wortels in Gelderland en is in deze provincie dan ook toonaangevend als het gaat om het aanbod van vakantieparken. Niet alleen qua kwantiteit maar ook qua kwaliteit springt deze vakantieparkspecialist eruit: een vakantiewoning in Gelderland kopen bij EuroParcs houdt in een tweede huis eigen maken op een prachtlocatie midden in het bos, aan de heide of direct aan het water.

Bekijk ons woningaanbod in Gelderland

EuroParcs is ‘overal’ in Gelderland

Een vakantiewoning kopen in Gelderland kan in alle regio’s, want onze vakantieparken tref je in alle streken van de grootste provincie van Nederland. Van EuroParcs Badhoophuizen, EuroParcs Bad Hulckesteijn en EuroParcs Veluwemeer aan de gelijknamige waterplas tot EuroParcs De Hooge Veluwe nabij nationaal park De Hoge Veluwe en nationaal park Veluwezoom.

Onze vakantieparkorganisatie biedt echter meer: van EuroParcs De Zanding, EuroParcs De Wije Werelt en EuroParcs Beekbergen in het hart van de Veluwe tot aan EuroParcs aan de Maas. En van EuroParcs De Achterhoek in het hart van deze regio tot aan EuroParcs Marina Strandbad dat aan de IJssel ligt en op een kruispunt van vier verschillende gebieden: de Veluwe, de Veluwezoom, de Achterhoek en de IJsselvallei. Een vakantiewoning kopen in Gelderland bij EuroParcs staat kortom voor de Gelderse vakantiebeleving in de breedste zin van het woord.

Maak een afspraak

Vakantieparken nabij Nederlands bekendste attractieparken

De brede spreiding van de vakantieparken van EuroParcs maakt dat een vakantiewoning kopen in Gelderland staat voor gegarandeerd familieplezier. De parken aan het Veluwemeer en de Veluwe liggen op maximaal twintig minuten rijafstand van bekende Nederlandse trekpleisters zoals de Apenheul, het Dolfinarium en Walibi Holland.  Daarbuiten kan er genoten worden van de Veluwe zelf, een blikvanger als de Ermelose heide met zijn schapen en pittoreske plaatsen zoals Elburg en Nunspeet.

De parken in of nabij nationaal park Veluwezoom, zoals EuroParcs De Hooge Veluwe en EuroParcs Marina Strandbad, liggen vlak bij Burgers’ Zoo en daarnaast ook nabij het Openluchtmuseum en het Arnhemse centrum. Daarnaast bieden historische steden als Zutphen en Doesburg veel op culinair en winkelgebied. Deze omgeving kent verder de hoogste heuvels van de omgeving: de Posbank en Signaal Imbosch staan voor groots wandel- en fietsplezier. Een feit dat een vakantiewoning in Gelderland kopen extra interessant maakt.

Vakantieparken in de mooiste Gelderse natuur

Een vakantiewoning in Gelderland kopen doe je mede voor de natuur, maar De Achterhoek combineert dit natuurschoon met architectonische pracht. Deze Gelderse regio staat niet alleen bekend om haar coulisselandschap, maar ook om haar vele kastelen en landhuizen. Tegelijkertijd ligt zowel De Apenheul als Burgers’ Zoo op slechts dertig kilometer afstand van EuroParcs De Achterhoek.

De regio zelf heeft echter ook genoeg zinsvermaak te bieden. Denk hierbij aan het belevingspark Cactus Oase en het Hof van Eckberge in Eibergen: een veelzijdige 25.000 vierkante meter grote speel- en belevingsaccommodatie met (disco)bowling, 400 vierkante meter lasergamejungle, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, speelvelden en klimtoestellen. Het geeft andermaal aan dat een vakantiewoning in Gelderland kopen staat voor veelzijdig vermaak.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

 

EuroParcs De Achterhoek

Ontdek één van onze eerste parken; EuroParcs De Achterhoek dat gelegen is in het Achterhoekse stadje Lochem.

Bekijk het vakantiepark

Woningaanbod in Gelderland

Een vakantiewoning in Gelderland kopen staat garant voor een vakantie vol diversiteit. Gelderland heeft voor een ieder wat wils.

Bekijk het woningaanbod in Gelderland

EuroParcs De Wije Werelt

Bekijk de bijzondere natuuraccommodaties op EuroParcs De Wije Werelt dat vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt.

Ontdek het vakantiepark 

Waar moet ik rekening mee houden als ik de vakantiewoning commercieel wil verhuren?

Dat uw bezit verzekerd is en dat u de btw-aftrek over uw investering niet misloopt. De rest, de verhuur en het klein onderhoud, regelt EuroParcs. U hoeft alleen te controleren of u uw huurinkomsten op het juiste moment ontvangt.  Wel moet u in gedachten houden dat het type vakantiewoning bepalend is voor uw verhuurinkomsten. Denk hierbij aan de grootte van de vakantiewoning, of ze bestaand of nieuw is en of het een chalet of een stenen verblijfsaccommodatie betreft. U wordt hierin door EuroParcs gedetailleerd over geïnformeerd.

Hoeveel woningen van EuroParcs zijn er beschikbaar in Gelderland?

Dat verschilt uiteraard per maand, maar omdat het om bestaande, kwaliteitsrijke vakantieparken gaat is het aanbod niet heel groot. Dat zegt veel over hoe gewild de Gelderse locaties zijn.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Gelderland?

Veluwe staat bekend om zijn bos en heuvels in de Veluwe en de Veluwezoom, maar biedt met de IJssel en de Veluwerandmeren ook waterbeleving. Een aparte regio in Gelderland met zijn eigen cultuur, een eigen karakteristiek landschap en eigen historie is de Achterhoek. Tenslotte kent Gelderland ook veel familievermaak: het Dolfinarium, de Apenheul en Burgers’ Zoo zijn alle gelegen in Gelderland.