Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiewoning Noord-Holland kopen

Vakantiewoning in Noord-Holland kopen: kies voor een regio met veel cultuur, historie, natuur en shopfun!

Een vakantiewoning in Noord-Holland kopen maakt dat je ontspanning en plezier voor alle generaties eigen maakt. Een vakantiewoning in Noord-Holland staat voor genieten van zee, strand, duinen, het IJsselmeer en Amsterdam, maar ook voor bosbeleving en het opsnuiven van de historie en cultuur in de steden.

Een vakantiewoning in Noord-Holland kopen betekent plezier hebben van Zandvoort, Egmond en Bergen aan Zee tot Schoorl met zijn mooie bos en duinen. Deze provincie biedt echter nog veel meer: van de weidse stranden en het uitzicht over de Noordzee tot de Waddenzee in de Kop van Noord-Holland. Van pittoreske voormalige Zuiderzeesteden als Enkhuizen, Hoorn, Edam, Volendam en Monnickendam tot het bruisende Amsterdam. Van het kabbelende water aan het IJsselmeer tot het soms woeste Marsdiep en het fraaie Texel.

De diversiteit van het landschap maakt dat Noord-Holland onder alle generaties een geliefde plek is om de vakantie te vieren. Een vakantieparkenspecialist met slagkracht, zoals EuroParcs, speelt hierop in door parken te hebben op locaties bij één of meerdere van de unieke Noord-Hollandse landschapskenmerken. EuroParcs heeft maar liefst dertien vakantieparken in deze provincie waardoor er altijd wel een locatie is die aansluit bij uw wens om in een bepaalde streek een vakantiewoning in Noord-Holland te kopen.

Bekijk ons volledige aanbod

Vakantiewoning in Noord-Holland kopen in elke gewenste streek

Een vakantiewoning in Noord-Holland kopen bij EuroParcs betekent dat u investeert in maatwerk. Op EuroParcs Spaarnwoude en EuroParcs Buitenhuizen zit u midden in de natuur, maar tegelijkertijd op korte afstand van Amsterdam, Haarlem, de Beverwijkse bazaar en de Noord-Hollandse kust. EuroParcs Poort van Amsterdam ligt nog dichter bij de hoofdstad en tegelijkertijd in een landelijke omgeving aan het Markermeer met uitzicht op Marken.

EuroParcs De Rijp ligt zeer strategisch, aan een natuurgebied, bij het Alkmaardermeer en vlak bij De Zaanse Schans, Alkmaar, Amsterdam en werelderfgoed Beemster met zijn beroemde kaas. EuroParcs De Woudhoeve ligt aan de duinen en vlak bij het strand van Egmond aan Zee, terwijl u vanaf EuroParcs Enkhuizer Strand over het IJsselmeer uitkijkt en kunt genieten van de historie van Enkhuizen. EuroParcs vindt u kortom van oost tot west in Noord-Holland: van EuroParcs IJsselmeer in Medemblik tot EuroParcs Koningshof in Schoorl.

Wilt u een vakantiewoning in Noord-Holland kopen in meer landelijk gebied? EuroParcs Molengroet ligt nabij het gemoedelijke Schagen, aan een waterplas en tegelijkertijd op maar tien minuten rijafstand van het strand. Of kies voor EuroParcs Markermeer nabij Enkhuizen dat dagelijks een panoramaview over het kabbelende water biedt. Tenslotte heeft EuroParcs ook een park op vakantiehotspot Texel; EuroParcs De Koog, vlak bij het strand en het fraaie natuurgebied De Slufter. Kijk hier voor het complete EuroParcs aanbod!

Maak een afspraak

Vakantiewoning in Noord-Holland kopen is een garantie voor dagelijkse inspiratie

Een vakantiewoning in Noord-Holland kopen staat voor inspiratie. Van de Amsterdamse grachten tot de weidse uitzichten over de Noordzee, Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer of een waterplas als het Alkmaardermeer. Van het strand, de duinen en de bossen tot de zeventiende-eeuwse monumenten in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en de voormalige Zuiderzeesteden. Van het vakantie-eiland Texel tot het rijke uitgaansleven in Amsterdam en de andere grote Noord-Hollandse steden: Noord-Holland heeft het allemaal!

Noord-Holland biedt ook vermaak voor alle leeftijden. Van Artis in Amsterdam tot Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna en het Van Blaenckendaell park in Tuitjenhorn. Van het overdekte kart-, trampoline-, lasergame- en sport- en spelcentrum Skaga Venture in Schagen tot het Nemo Science Centrum in Amsterdam dat ook puur voor kinderen is opgezet. Van het parachutecentrum op Texel tot een vlucht met een vliegtuig met een lichte motor vanaf Middenmeer: Noord-Holland ‘is’ het op alle niveaus en hoogtes, voor alle leeftijden.  

De noordwestelijke Nederlandse provincie straalt in alles rijkdom uit, qua landschapsinrichting, monumenten, het winkelniveau in de steden en natuurlijk de strand- en zeebeleving. Bij EuroParcs zit u altijd in een omgeving die tot de verbeelding spreekt. U bent daardoor, wanneer u graag een vakantiewoning in Noord-Holland wenst te kopen, altijd verzekerd van een interessant aanbod.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden! 

Woningaanbod Noord-Holland

EuroParcs heeft een groot aantal woningen in Nederland te koop staan. Bekijk bijvoorbeeld het ruime woningaanbod in de provincie Noord-Holland.

Bekijk het woningaanbod

EuroParcs Spaarnwoude

Het vakantiepark ligt in het fraaie recreatiegebied Spaarnwoude met zijn zandstranden. Het veelal ondiepe water maakt het veilig zwemwater voor jong en ouder.

Bekijk het vakantiepark

EuroParcs Poort van Amsterdam

- Vlakbij Amsterdam
- Aan het Markermeer
- Waterlandse vakantiewoningen
- Direct aan het water

Bekijk het vakantiepark

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Noord-Holland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Noord-Holland worden opgestart.

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in Noord-Holland?

Noord-Holland grossiert in rijksmonumenten, maar om er enkele uit te lichten zijn de Zaanse Schans in Zaandam, het Waagplein en De Waag in Alkmaar, toegangspoort De Drommedaris in Enkhuizen, De Dijk in Volendam, De Dam in Edam en Amsterdam, De Grote Markt in Haarlem en de vuurtoren van De Cocksdorp op Texel.

Wat zijn de leukste steden om te bezoeken in Noord-Holland?

Amsterdam spreekt voor zich, maar daarnaast hebben ook Alkmaar en Haarlem een mooi centrum, groot winkelbestand en bruisend uitgaansleven. Wilt u leuk uitgaan, dan zijn ook Volendam en De Koog op Texel een aanrader. Andere steden met een gezellig stadshart met veel historische monumenten zijn Enkhuizen, Medemblik, Schagen en Hoorn.