Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Waterlodge kopen

Wilt u echt opvallen met een vakantiewoning in de verhuurmarkt? Besluit dan om een waterlodge te kopen! Vakantiewoningen in het water bieden nog meer vakantiebeleving dan een vakantiehuis op vaste grond. En dat terwijl vakantieparken aan het water toch al erg geliefd zijn bij een breed publiek. Een waterlodge die te koop staat eigen maken voor de commerciële verhuur, is dan ook een goed alternatief voor investeren in de reguliere huizenmarkt, beleggen op de beurs of banksparen. Dat eerste wordt steeds meer aan banden gelegd, het tweede is risicovol en op het derde leg je door de negatieve spaarrente toe. 

Waterlodges zijn bovendien schaars: je kunt ze maar op weinig plekken plaatsen en voor wie een waterlodge in Nederland wil kopen geldt dat ze automatisch terechtkomen bij een daadkrachtig bedrijf zoals EuroParcs.

Bekijk onze woningen aan het water

Voordeel van een waterlodge kopen

Een waterlodge kopen betekent niet alleen dat je een schaars ‘product’ koopt, maar daardoor ook een type verblijfsaccommodatie dat door het gebrek aan aanbod erg gewild is. En niet alleen bij vakantievierders in eigen land. Buitenlandse vakantiegangers associëren Nederland met water en het kopen van een Nederlandse waterlodge houdt dan ook in dat u een buitenlandse doelgroep bindt. Want slapen op een vakantiewoning op het water wordt gezien als een unieke ervaring die ze zelden tot nooit eerder hebben gedaan of zullen doen. 

U kunt, dankzij het bijzondere karakter van dit type vakantiewoning, rekenen op een gemiddeld rendement van 4 tot 6 procent wanneer u overgaat tot koop van een te koop staande waterlodge.

Waarom EuroParcs?

EuroParcs springt als partij in het aanbod te koop staande waterlodges eruit door ten eerste het feit dat ze überhaupt de mogelijkheid bieden om in Nederland een waterlodge te kopen. Daarnaast bent u bij deze partij ervan verzekerd dat u van A tot Z wordt begeleid bij het aankoopproces en na oplevering bij de verhuur. 

Is uw interesse naar het kopen van een waterlodge gewekt? U kunt dan contact opnemen met één van onze aankoopadviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek over alle ins and outs voor het kopen van een waterlodge in Nederland!

Maak een afspraak

Waterlodges EuroParcs

Waterbeleving heeft een diepere dimensie gekregen met onze nieuwste primeur: Waterlodges in de haven op EuroParcs Zuiderzee (nabij Elburg). Dat is niet recreëren aan, maar op het water met een garantie op onbetaalbaar mooie vergezichten!

Lees meer

Vakantiewoningen aan het water

EuroParcs heeft een groot aanbod recreatiewoningen te koop staan. Zo kunt u een vakantiewoning aan zee kopen of een recreatiewoning kopen aan het water voor eigen gebruik of een huis kopen voor verhuur of allebei!

Bekijk het water

Waterlodge Zuiderzee

De waterlodges zijn geschikt voor vier personen en kent in totaal twee slaapkamers, een hal, een grote badkamer en een apart toilet. De luxueuze aankleding van de lodges inspireert. Dat geeft de mens energie, elke dag weer.

Bekijk deze woning

Waarom moet ik nu een waterlodge kopen in Nederland?

De markt voor vakantiehuizen is zeer goed. Wat geldt voor de gewone huizenmarkt geldt ook voor te koop staande vakantiehuizen: ze worden in steeds sneller tempo verkocht. Het jaar 2020 was qua verkoop én verhuur één van de beste ooit voor vakantieparkaanbieders en dat na enkele jaren waarin ook al glanzende verkoop- en verhuurcijfers werden genoteerd. Waterlodges zijn schaarse en daarmee zeer gewilde recreatieobjecten. U onderscheidt zich met een dergelijke aankoop en dat betaalt zich terug.