Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • EuroParcs Ruinen

EuroParcs Ruinen

Drenthe (Nederland)

EuroParcs Ruinen - veelzijdig vakantiepark

Beleef een plek waar Nederland nog is zoals vroeger. Waar bos en open landschap zich speels afwisselen. EuroParcs Ruinen inspireert door de fraaie natuur en door het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. Het unieke landschap van natte heide, vennen en tal van bijzondere moerasplanten doet de ogen verwennen. Ook al omdat hier bijvoorbeeld vlinders en andere dieren voorkomen die elders in Nederland vrijwel zijn uitgestorven.

  • Nabij Nationaal Park Dwingelderveld

  • Gelegen midden in het bos

  • Vakantiepark met vele faciliteiten

Faciliteiten op EuroParcs Ruinen

Bezoek de speeltuin, minigolf of het zwembad

EuroParcs Ruinen - locatie en omgeving

Wandelen en fietsen in het unieke Dwingelderveld bij EuroParcs Ruinen betekent genieten van het oer-Nederlandse landschap waar schapen, koeien en Schotse Hooglanders ervoor zorgen dat dit open land intact blijft en niet overwoekerd raakt door bos.

Nationaal Park Dwingelderveld is een plek waar je op 37 vierkante kilometer vrijwel de gehele Nederlandse ‘dierenriem’ aantreft: van herten (er leven zo’n 400 reeën in het natuurgebied) tot vossen en van dassen tot vele water- en zangvogels.

Andere aanraders voor een dagje uit zijn schaapskooi Achter ’t Zaand, Vogel- en Dierenpark Ruinen, Dierenpark Taman Indonesia, Vlinderparadijs Papiliorama en de hunebedden.

Verder is er op EuroParcs Ruinen zelf ook genoeg te doen. Het park heeft een binnenzwembad, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, een natuur- annex waterspeeltuin, een fietscrossterrein en een kinderboerderij waar kinderen ook kunnen ponyrijden.

EuroParcs Ruinen family on a walkEuroParcs Ruinen Windmill cropped

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Ruinen

De prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt op loopafstand

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.