Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • Bad Hoophuizen - Header

EuroParcs Bad Hoophuizen

EuroParcs Bad Hoophuizen, voor iedereen die van water houdt!

Het beste van twee werelden binden, dat doet EuroParcs Bad Hoophuizen. Dit vakantiepark ligt aan het Veluwemeer dat bekend staat om zijn kalme golfslag waardoor het ideaal zwemwater is om te leren surfen en zeilen. Het ondiepe water is ook ideaal voor families met kleine kinderen. Daarnaast is het vakantiepark op slechts vijf minuten rijden gelegen van de Veluwe, Nederlands grootste bosgebied. Een bosrijke omgeving met prachtige heide, perfect voor lange wandelingen of fietstochten. 

  • Gelegen aan het Veluwemeer en aan de Veluwe

  • Het vakantiepark heeft een eigen jachthaven en een binnenzwembad

  • Divers aanbod, van een 10-persoons villa tot tiny house

Faciliteiten op EuroParcs Bad Hoophuizen

Zwemmen in het Veluwemeer of in het binnenzwembad

Meer over EuroParcs Bad Hoophuizen

Vakantiepark EuroParcs Bad Hoophuizen ligt zowel aan het Veluwemeer als op de Veluwe. Van zwemmen of surfen tot een boottocht over het Veluwemeer. EuroParcs Bad Hoophuizen is dé plek voor watersporters. En omdat het park wordt omringd door water zijn er volop aanlegplaatsen voor boten en een watersportcentrum om de hoek. Voor regenachtige dagen heeft het vakantiepark een binnenzwembad en wellnesscentrum.

De omgeving verkennen? Stap op de fiets naar bijvoorbeeld leuke plaatsjes als Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten. Vooral in dat laatstgenoemde stadje staan culinaire (wild)gerechten centraal in de vele restaurants. Ieder jaar in oktober zijn hier de Wilddagen, de opening van het wildseizoen met allerlei proeverijen van wildgerechten. Of fiets door naar het Speulderbos, het oudste beukenbos van Nederland.

Niet ver van EuroParcs Bad Hoophuizen vindt u het Dolfinarium in Harderwijk, een plek vol vermaak met dolfijnen, zeeleeuwen, bruinvissen, zeehonden en walrussen. Verder ligt op slechts een kwartier rijden met de auto Walibi Holland dat met zeven achtbanen en drie waterattracties toonaangevend is in de zogeheten thrill rides in de Benelux. Tussen het Dolfinarium en Walibi Holland in ligt Dorhout Mees, een toonaangevend golfcomplex in Nederland waar u tevens kunt kleiduivenschieten.

EuroParcs Bad Hoophuizen Drone Accommodations WaterBad Hoophuizen - Header

Wat te doen in de omgeving van Hulshorst, Gelderland?

Ontdek de prachtige wandel- en fietspaden op de Veluwe

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.