Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • De Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt - bosbeleving in het hart van de Veluwe

EuroParcs De Wije Werelt bij Otterlo staat voor een bosbeleving pur sang. Dit vakantiepark ligt op slechts enkele honderden meters afstand van één van de ingangen van Nationaal Park De Hoge Veluwe, hét natuurpark in Nederland als het gaat om bosbeleving. Hier kunt u oog in oog komen te staan met onder meer een hert of wild schaap. Daarnaast ligt het vakantiepark aan de natuurgebieden Het Planken Wambuis en Het Mosselse Zand. Dit laatste natuurgebied staat bekend om zijn spectaculaire zandverstuivingen.

  • Midden op de Veluwe

  • Gelegen in het bos

  • Rijk aan faciliteiten

Faciliteiten op EuroParcs De Wije Werelt

Ontdek het restaurant, de indoor speeltuin en het buitenzwembad

EuroParcs De Wije Werelt - locatie en omgeving

Vanuit EuroParcs De Wije Werelt bent u in enkele minuten in Nationaal Park De Hoge Veluwe dat meer biedt dan alleen natuur. Laat u zich in het nationaal park ook inspireren door het Kröller-Möller Museum met de vele Van Gogh-schilderijen en het monumentale  jachthuis Sint-Hubertus!

Of ga iets verder weg voor een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom. Daar kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen en daarbij de uitdaging aangaan om de 90 meter hoge Posbank of de ruim 100 meter hoge Signaal Imbosch te beklimmen.

Verder bent u binnen 25 minuten zowel in Arnhem als Apeldoorn. Dat maakt EuroParcs De Wije Werelt een ideale uitvalsbasis om in Apeldoorn de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren te bezoeken en in Arnhem Burgers’ Zoo.

Andere aanraders binnen een straal van dertig kilometer zijn het Dolfinarium met zijn shows met dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden en walrussen, Ouwehands Dierenpark, de paleistuin Het Loo van de koninklijke familie en het kasteel Rosendael.

EuroParcs De Wije Werelt surroundings couple in the cityVeluwe forest

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs De Wije Werelt

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.