Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • Marina Strandbad chalets

EuroParcs Marina Strandbad

Poort tot veel natuur en cultuur

Genieten van de rivier de IJssel waaraan het vakantiepark is gelegen. Of van de uitgestrekte bossen en heuvels in Nationaal Park Veluwezoom. Of van de vele kastelen en het afwisselende gras- en boslandschap in de regio De Achterhoek. EuroParcs Marina Strandbad vormt de poort om Oost-Nederland in al zijn veelzijdigheid te leren kennen. 

  • Het vakantiepark heeft een buitenzwembad en een jachthaven

  • De ligging in het dorp aan de IJssel is zeer inspirerend te noemen

Faciliteiten op EuroParcs Marina Strandbad

Kom lekker zwemmen in het verwarmde buitenzwembad

Zoveel veelzijdigheid vanuit uw eigen vakantiehuis

EuroParcs Marina Strandbad vormt de poort om Oost-Nederland in al zijn veelzijdigheid te leren kennen. Met de auto, op de fiets, wandelend of per boot, want u kunt met een boot aan- en afmeren in de jachthaven bij het vakantiepark.

De omgeving staat niet alleen bekend om zijn mooie natuur, maar ook zijn aansprekende cultuur.  Buiten de kastelen in de Achterhoek treft u in de omgeving mooie hoeves, landhuizen, musea en tal van pittoreske dorpen en steden. Olburgen zelf, waar EuroParcs Marina Strandbad is gelegen, is daar maar een van de vele voorbeelden van.

EuroParcs Marina Strandbad is gelegen op een kruispunt van drie verschillende Nederlandse landschappen: de Achterhoek, IJsselvallei en Nationaal Park Veluwezoom. Dat betekent inspirerende fiets- en wandeltochten door uitgestrekte bossen, langs authentieke houtwallen en heggen, over heuvels van maximaal honderd meter hoogte en langs of over de prachtige rivier de IJssel.

Daarnaast kent de regio enkele steden en stadjes met een eeuwenoud centrum, zoals Zutphen, Doesburg en Lochem. Meer over de Nederlandse historie is te zien in het Openluchtmuseum van Arnhem. Die stad, op iets meer dan een half uur rijden gelegen, is ook het bruisende uitgaans- en winkelcentrum van de regio.

Arnhem is ook de stad waar de natuur tot een bijzondere symbiose komt en wel in Burgers’ Zoo. Van een dierentuin tot een safari, van een jungle tot een onderwaterwereld, van een mangrove tot een woestijn: u treft het hier allemaal!

EuroParcs Marina Strandbad surroundings couple in cityEuroParcs Marina Strandbad surroundings couple E-chopper

Wat is er te doen in de omgeving van Olburgen, Gelderland

De jachthaven op het vakantiepark is de perfecte plaats voor je boot

Heeft u interesse in dit vakantiepark? Vraag dan vrijblijvend een brochure op of maak direct een afspraak

Sales-Person

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.