Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
  • EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet

Noord-Holland (Nederland)

EuroParcs Molengroet - kust, bos, natuur en stad

Verzekerd zijn van strand, zee, een waterplas met zoet water, bos, duinen én pittoreske dorpen en sfeervolle steden. Kortom, EuroParcs Molengroet heeft alles wat een vakantieganger zoekt voor hem- of haarzelf en het gezin. Waarbij de nabijheid van twee dierentuinen en diverse speelparken met attracties dit park extra interessant maakt. De ligging aan het Noord-Hollandse natuurgebied Geestmerambacht, gelegen tussen Alkmaar en Schagen, geeft EuroParcs Molengroet nog eens extra cachet.

  • Slechts vijf kilometer van de duinen

  • Aan de waterplas van Geestmerambacht

  • Dichtbij Alkmaar

Uitgelichte accommodaties

Op dit moment zijn er geen vakantiehuizen te koop op dit vakantiepark. Komt u binnenkort nog eens terug om te kijken naar het nieuwe aanbod, of bekijk vast het aanbod op één van onze andere vakantieparken

Faciliteiten op EuroParcs Molengroet

Zoek verkoeling bij ons strand en natuurmeer

EuroParcs Molengroet - locatie en omgeving

De directe omgeving van EuroParcs Molengroet biedt ontzettend veel voor het gezin. Naast de recreatieplas Geestmerambacht en de Schoorlse duinen met daarachter de Noord-Hollandse kust, is het dorp Schoorl met zijn Klimduin, winkels en horeca een inspirerend uitje voor alle leeftijden.

De kinderen vervelen zich ook elders in de regio geen moment. Vakantievierende gezinnen kunnen naar De Holle Bolle Boom bij Dirkshorn dat bestaat uit een overdekte speelparadijs en een spetterbad in de buitenlucht.

Ook kan er een bezoek gebracht worden aan dierentuin Van Blanckendaellpark in Tuitjenhorn. Of laat de jeugd zijn gang gaan in speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee. Kies daarnaast voor Het Land van Fluwel, dat daar vlakbij is: dit park combineert educatie over de geschiedenis van de tulp met tal van attracties.

Een andere aanrader is de overdekte sport- en spelwereld SkagaVenture in Schagen. Die heeft een kartbaan van 350 meter lengte plus een trampolinepark van duizend vierkante meer alsmede Virtual Reality Rooms en een indoor speelparadijs.

Of ga naar Vlindorado in Waarland, dat een prachtig schouwspel van talloze vlinders biedt. Een must see is verder Landgoed Hoenderdaell dat onder meer leeuwen en tijgers herbergt.  Dit alles kan gecombineerd worden met een bezoek aan Schagen, Alkmaar en de kuststrook.

Molengroet surroundingsEuroParcs Molengroet surroundings family at the water

Ontdek activiteiten in de omgeving van EuroParcs Molengroet

Geniet aan de Nederlandse kust bij Schoorl, Bergen of Petten aan Zee